Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
04 januari 2016

Voetballen, lopen en fietsen op de “Driekoningenzondag”.

Op zondag 10 januari 2016 vindt ook dit jaar weer de voor NEO traditionele Driekoningenloop plaats, dit jaar weer gecombineerd met een ATB-fietstocht van de NEO Fiets-Tourclub én (voor het eerst) een onderling voetbaltoernooi.
De gebruikelijke te lopen afstanden zijn 4,2 / 5,6 en 10 km. Deelname staat open voor alle NEO leden. De start zal zijn om 10.30 uur. Inschrijven kan vanaf 09.45 uur in het clubhuis.

De fietsers zullen eerder vertrekken voor hun fietstocht van 30-40 km, zij vertrekken om 9:00 uur! Dit zal worden gecoördineerd door Bennie ‘Kittel’ van der Tuuk.

Het voetbalgedeelte zal bestaan uit een klein onderling toernooi, waarbij de teams pas ’s morgens worden samengesteld. Afhankelijk van het aantal deelnemers bekijken we welke vorm dit onderlinge toernooi gaan gieten. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur; we trappen af om 10.00 uur. Opgave hiervoor kan ook bij Robert Bos (rgbs@home.nl).

Voor alle evenementen hopen we uiteraard op een goede deelname. Na de tijd zal zoals gebruikelijk snert worden geserveerd en is er uiteraard tijd voor een biertje….

Namens cluster senioren:
Jan Kemper
Robert Bos

Reacties