Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
25 november 2016

Vogido – NEO: Opnieuw een topper

Nadat NEO in een deels sterke wedstrijd met 4-2 uit het bekertoernooi werd gewipt door tweedeklasser Enter Vooruit kan de focus weer gericht worden op de competitie.

Door de 4-0 overwinning op de Tubanters klom NEO ineens weer naar de tweede plek in de derde klasse A op slechts drie punten afstand van koploper Vogido. Het team van Arno Leppink maakt een opmerkelijke revival door. Eind mei vorig jaar was de blauwzwarte formatie nagenoeg gedegradeerd, maar in het allerlaatste duel in de nacompetitie, uit tegen Saasveldia, werd de rug gerecht en werd middels een 0-5 overwinning het klassenbehoud veiliggesteld.

Dit seizoen gaat het crescendo met Vogido. Het team heeft alleen een nederlaag tegen Suryoye hoeven te slikken en boekte al een paar fraaie overwinningen tegen op papier sterkere tegenstanders, een koppositie tot gevolg hebbend. Met Lennart Dilling, Bert Verschoor en Niek Busch heeft de ploeg een erg gevaarlijke aanval. Het trio schoot inmiddels samen al achttien keer raak.

Bij NEO zal Bas Smits weer beschikbaar zijn na zijn schorsing en nadat Pascal van Berkum al twee keer speelde is ook Steven Zonder weer fit. Alleen Mauro Lohuis en Rogier Olthof moeten nog even toekijken.

Met Vogido en NEO komen twee teams aan de start die het moeten hebben van spelers uit eigen gelederen en dat is het hedendaagse amateurvoetbal steeds meer een uitzondering. Een leuk detail is dat beide clubs op een sportpark genaamd ‘t Wooldrik spelen. Laten we hopen dat beide teams er een leuke pot van maken die door veel NEO-fans bekeken gaat worden. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

NEO 2 speelt zondag de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft. Om 11.00 uur is SDC’12 de tegenstander op ’t Wooldrik.

 

Reacties