Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 mei 2020

Volledige ‘corona’-trainingsschema jeugd bekend

Na een goede start van de voetbalactiviteiten voor de jeugd t/m 12 jaar mogen vanaf maandag 4 mei ook de spelers van O13 t/m O19 aan de slag! Het trainingsschema voor volgende week is rond en is hieronder bijgevoegd. Alle teams, m.u.v. de 4×4, kunnen gewoon op hun gebruikelijke dag komen voetballen. De meeste teams ook gewoon op hun normale tijd. Van enkele teams hebben we de trainingstijd een half uurtje moeten verschuiven om het allemaal passend te krijgen. Wel zijn alle trainingen ingekort tot 1 uur; waarschijnlijk is dat meer dan voldoende omdat partijtjes en heel veel andere spelvormen toch niet mogelijk zijn. De 4×4 traint voorlopig op de vrijdagavond. Daarvoor zijn tijdelijk 2 velden gereserveerd zodat zij wat meer ruimte hebben.

In het schema zijn in het geel de teams aangegeven waarvan de trainingstijd is verschoven. Aan leiders/trainers van deze teams graag het verzoek om de (tijdelijk) nieuwe trainingstijd goed aan je team door te geven. In het groen de trainingstijden van de teams t/m 12 jaar die op hun gewone tijd trainen. En in het blauw die van de teams O13 t/m O19. Voor allemaal geldt: check even goede op welk veld je traint en geef ook dat even door aan het team zodat spelers direct naar het goede veld kunnen gaan.

We hebben het trainingsschema zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mocht er desondanks iets niet kloppen neem dan even contact op met de corona coördinator Bart Freriks (06-37346529; secretaris-jeugd@rksvneo.nl).

Dit weekend gaan we ons protocol en de richtlijnen iets aanpassen op basis van de ervaringen van de afgelopen dagen. Daarover volgt nog een bericht dus houd de website en facebook in de gaten.

A.s. maandag is het 4 mei! De dodenherdenking voorafgaand aan de dag waarop we 75 jaar bevrijding zouden vieren met elkaar. Wij zullen om 20.00 uur met alle jeugdleden op passende wijze invulling geven aan de dodenherdenking.

Wij zien er naar uit om vanaf maandag ook de oudere jeugd te mogen begroeten op ons complex!

Sportieve groet,

Bart Freriks, corona coördinator en secretaris jeugdbestuur

Edwin Zeevalkink, voorzitter

Corona Trainingsschema Jeugd RKSV NEO Corona (4-5-2020)

Reacties