Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
23 juli 2019

Voorbereidingen Jeugdseizoen ’19-‘20

De eerste week van de zomervakantie zit er al weer (bijna) op. Het voetballen ligt al een paar weken stil maar achter de schermen zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De volgende zaken willen we graag met jullie delen om de start van het nieuwe seizoen zo soepel mogelijk te laten lopen:

Enkele weken geleden zijn de teams bekend gemaakt. Helaas hebben zich daarna nog een aantal spelers afgemeld. Als gevolg daarvan krijgen een aantal teams te maken met een spelerstekort. Hierdoor is het onvermijdelijk dat we de teamindeling voor een aantal teams alsnog moeten wijzigen en we wellicht zelfs één of twee teams terug moeten trekken. Met de teams/leiders/trainers waarvoor dit het geval is, gaan we in gesprek. I.v.m. de afwezigheid van coördinatoren/leiders/trainers kan het helaas nog wel tot het eind van de zomervakantie duren voordat dit helemaal rond is.

Voor een groot aantal teams hebben we op dit moment al wel leiders of trainers maar nog zeker niet voor alle teams. Leiders en trainers zijn in principe altijd ouders van de spelers van een team. Mocht er voor het team van uw zoon of dochter nog geen leider of trainer zijn en u heeft hier zelf wel belangstelling voor, neem dan contact op met de coördinator van de leeftijdsklasse waarin uw zoon of dochter speelt. De contactgegevens zijn te vinden op de website van NEO. Zonder leiders kan een team niet beginnen aan de beker en competitie.

Het voorlopige wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen is inmiddels bekend en is te vinden op voetbal.nl.

Vanaf maandag 12 augustus kunnen de trainingen worden hervat. Indien jullie dan al met je team willen gaan trainen dan is dat mogelijk. Graag dit wel even vooraf laten weten aan beheer (beheer@rksvneo.nl) dan weten zij op wie ze kunnen rekenen!

Binnenkort start Herman Lansink Rotgerink weer met het opstellen van het trainingsschema. Zolang er plek is, is het voor alle teams mogelijk om 2x per week te trainen. Het komende seizoen willen we er naar streven dat alle recreatieteams (jongens en meiden) t/m O17 in ieder geval 1x per week op hetzelfde moment trainen (indien mogelijk ook gelijk met de selectieteams), zodat we begeleiding voor de trainers kunnen organiseren. Deze gezamenlijke trainingsmomenten zijn als volgt ingepland:

Categorie

Trainingsmomenten

O8 & O9: woensdag 18.00 – 19.00 uur
O10 & O11: woensdag 18.00 – 19.00 uur
O12: dinsdag 18.30 – 19.30 uur
O13 & O14: maandag 18.00 – 19.30 uur
O15: dinsdag 18.30 – 20.00 uur
O17: maandag 20.00 – 21.30 uur

Voor een eventuele 2e trainingsmoment zijn ook een aantal blokken gereserveerd. Deze eventuele 2e trainingen dienen bij voorkeur ook in deze blokken te worden ingepland:

Categorie

Trainingsmomenten

O8 & O9: vrijdag 18.00 – 19.00 uur
O10 & O11: vrijdag 18.00 – 19.00 uur
O12: donderdag 18.00 – 19.00 uur
O13 & O14: woensdag 19.00 – 20.00 uur
O15: donderdag 18.30 – 20.00 uur
O17: maandag 20.00 – 21.30 uur

Trainers / leiders kunnen contact op nemen met Herman Lansink Rotgerink via herman.lr@home.nl om aan te geven of ze van een 2e trainingsmogelijkheid gebruik willen maken.

Op de vrijdag 23 augustus vindt om 19.00 uur i.s.m. met beheer op het terrein van NEO een rondleiding plaats voor alle nieuwe trainers zodat zij weten waar ze alles kunnen vinden. Deze bijeenkomst staat uiteraard ook open voor andere trainer die nog vragen hebben over de gang van zaken op het terrein.

In het weekend van 31 augustus en 1 september start de bekercompetitie. Ook dit jaar zijn alle teams weer ingedeeld omdat de bekercompetitie een mooie gelegenheid ter voorbereiding op het seizoen.

In de loop van de maand september zullen de coördinatoren van het JB en de TC gezamenlijk voor de leiders en trainers van elke leeftijdsklasse een informatieavond organiseren om met elkaar het seizoen op te starten en de belangrijkste aandachtspunten door te nemen. Leiders en trainers krijgen hiervoor een uitnodiging via hun coördinatoren.

De coördinatoren zullen z.s.m. een Whatsapp-groep aanmaken per leeftijdsklasse met alle leiders en trainers zodat er snel gecommuniceerd kan worden.

Wij wensen iedereen namens het jeugdbestuur een fijne zomervakantie en zien elkaar hopelijk allemaal in goede gezondheid en conditie terug langs de lijn!

Namens het jeugdbestuur van RKSV NEO,

Gerard Arkink (Voorzitter)

Bart Freriks (Secretaris)

 

Reacties