Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
21 september 2015

Voorwedstrijd NEO F4/5 tegen Berghuizen F1 geslaagd

Vanmiddag mochten we met onze jongens van NEO F5 en een aantal spelers van F4 de voorwedstrijd van NEO 1 voetballen.Net als bij de grote kerels was de tegenstander Berghuizen.
Na een gelijkopgaande 1e helft met voor beide doelen veel mogelijkheden stond er een 1-0 voorsprong voor Berghuizen F1 op het bord. In de tweede helft gingen de jongens met veel inzet op zoek naar de gelijkmaker maar het was weer Berghuizen dat scoorde. Carsten maakte met een mooi doelpunt de 1-2 waarna het slotoffensief werd ingezet. We kregen nog een aantal goede kansen maar helaas wisten we het net niet meer te vinden. Vlak voor het eindsignaal maakte Berghuizen nog de 1-3. De penaltyserie werd wel door NEO gewonnen.
Na de wedstrijd stond er in de kleedkamer lekkere ranja en een snoepje voor iedereen klaar. De jongens van NEO en Berghuizen hadden nog niet genoeg van het voetballen en ze konden nog mooi op veld 4 een balletje trappen.
Om 13:55 stonden alle jongens zo trots al een pauw klaar om hand aan hand met de spelers van NEO 1 het veld op te lopen. Voorwedstrijd NEO- Berghuizen 3

Na de douche heeft iedereen nog lekker kunnen genieten van een lekker patatje en ranja. De kleintjes van NEO konden de heren van NEO 1 vervolgens zien winnen van Berghuizen.
Al met al een geslaagde middag met louter winnaars
Ook namens de begeleiding van Berghuizen F1 willen wij de organisatie bedanken voor de geslaagde middag.

Leider NEO F5

Voorwedstrijd NEO- Berghuizen 4Voorwedstrijd NEO- Berghuizen 2

Reacties