Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
01 oktober 2014

Vrijwilligersavond NEO een zeer geslaagd evenement!

Wat is een club zonder vrijwilligers? Juist, kansloos! Daarom was de uitstekend verzorgde en goed georganiseerde vrijwilligersavond van afgelopen zaterdag méér dan verdiend. De organisatie bestond uit Bert Beld en Marcel Brunninkhuis van het vrijwilligerscluster en het nieuwe cluster “verenigingsactiviteiten” (voorheen NVA), vertegenwoordigd door Maaike Thüss en Rimke Wilmink. Vanuit “het oude NVA” verleenden Hans Timmerman en Ben de Boer zeer nuttige hand- en spandiensten. De organisatie had voor leuke activiteiten gezorgd. De “fanatiekelingen” konden zich op het hoofdveld lekker uitleven met bumpervoetbal. Gehesen in plastic pakken werd er gepoogd te voetballen: hilarisch om te zien! Uiteraard was er een drive-in show om iedereen muzikaal te bedienen, en een activiteit die ook heel erg aansloeg was een sneltekenaar die op verbluffend snelle wijze mensen treffend wist te vereeuwigen. Op NEO’s Facebookpagina zijn al een paar fraaie voorbeelden te zien.Cartoons b

Erg mooi was ook dat de 1e selectie, in een outfit geschonken door de club van 100, de bar bemande en de hapjes rondbracht. De jongens, inclusief trainer Jan Willem van Holland, hadden er duidelijk lol in en de dag erna werd het teamgevoel bevestigd door de overwinning tegen Oldenzaal.

Op deze avond presenteerde onze voorzitter Harrie Besselink de brochure “Vrijwilligersbeleid van NEO”. Hierin vind je kort en bondig hoe NEO wil omgaan met zijn vrijwilligers. Na afloop kon iedereen deze brochure mee naar huis nemen en was er daarnaast voor iedereen een mooi aandenken aan deze fantastische avond.

Al met al een zeer geslaagde avond die volgend jaar zijn vervolg zal krijgen.

Bumpervoetbal b

 

Later zal op deze site een uitgebreide fotoreportage van de avond te zien zijn

Reacties