Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 september 2016

Week van de Scheidsrechter: 1 t/m 9 oktober 2016

Na afloop van bijna iedere wedstrijd wordt er wel een mening gegeven over de scheidsrechter. Thuisfluiter! Blinde vink!
Maar gelukkig worden deze vrijwilligers ook vaak positief benaderd, en zo zien wij dat allemaal graag. Het zijn immers vrijwilligers, en personen die hun uiterste best doen om de wedstrijd van een team in goede banen te leiden. En we weten allemaal dat we absoluut niet zonder een scheidsrechter kunnen.

Om het vak scheidsrechter extra te promoten, maar voornamelijk om deze mannen extra te bedanken, wordt ieder jaar de week van de scheidsrechter georganiseerd door de KNVB. Dit jaar vanaf zaterdag 1 oktober 2016 t/m zondag 9 oktober 2016. Spreek deze week extra waardering uit, want zo hoort dat!

Zelf altijd al eens een wedstrijd willen fluiten? Wij hebben binnen NEO een ontzettend leuke en goede groep jonge en oudere scheidsrechters. Allemaal regelmatig op onze velden actief om de teams hun wedstrijd te kunnen laten spelen. Maar deze groep kan nog wel wat versterking gebruiken, daarom zijn wij op zoek naar een aanvulling op ons scheidsrechterskorps!!

Informatie is geheel vrijblijvend op te vragen bij scheidsrechter coördinator Femie Kattenpoel Oude Heerink. (scheidsrechters-jeugd@rksvneo.nl)

Scheidsrechters, BEDANKT !!

Reacties