Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
28 maart 2022

Wegens succes geprolongeerd: korte cursus voor assistent scheidsrechters

Op woensdag 24 november heeft een succesvolle en zeer zinvolle korte online cursus plaatsgevonden voor trainers, leiders en ouders die iets meer wilden weten over de Dos en Don’ts voor grensrechters oftewel assistent-scheidsrechters.

Een tweede bijeenkomst werd helaas afgelast, maar Dave de Leeuw, één van onze clubscheidsrechters, geeft op maandag 4 april een herhaling van de eerder gegeven cursus. Deze avond is zeer interessant voor trainers, leiders en met name ook voor ouders die best de vlag in de hand willen nemen tijdens een wedstrijd van hun zoon of dochter maar (nog) niet weten waar ze dan allemaal op moeten letten. Wat ouders betreft gaat het om kinderen die dit of volgend seizoen spelen in O13 t/m O19, voor zowel jongens als meisjes.

Aan de hand van een leuke presentatie zal Dave daar uitleg geven zodat zij beslagen ten ijs komen als ze een keer gevraagd worden als grensrechter. Interessant voor

Trainers/leiders: speel deze informatie vooral door aan de ouders van jullie spelers en spoor ze vooral aan om mee te doen, dan hebben jullie rondom wedstrijden wat extra handjes om jullie te ondersteunen bij een goed verloop van de wedstrijden. Immers samen zijn we NEO!

Aanvang van de avond is 20.00 uur in de kantine. Graag vooraf aanmelden via secretaris-jeugd@rksvneo.nl

Reacties