Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
06 december 2019

Wie is na NEO JO13-1 nog meer in de race voor het (winter-) kampioenschap?

Een deel van de NEO-teams speelt in hele competities, een andere in halve en in die laatste categorie zijn we in de periode van de beslissingen beland.

Nagenoeg alle teams presteren heel goed, maar we richten ons even op die teams waar wellicht een feestje in het verschiet ligt.

Kijkend naar de senioren, spelend in hele competities, dan vallen de goede prestaties van NEO 1, NEO 6. NEO 7 en VR1 op. Het wel en wee van NEO 1 is bekend, maar NEO 6 staat zelfs moederziel alleen bovenaan en ook VR1 staat er, ondanks de pijnlijke nederlaag bij Warnsveldse Boys afgelopen zondag, nog steeds goed voor. In de poule van NEO 7 is er erg veel verschil in het aantal gespeelde duels. NEO 7 staat dan wel derde, maar in verliespunten op de eerste plek.

NEO JO19-1 en JO13-1 gaan op weg naar de promotiepoule. JO13-1 werd afgelopen zaterdag zelfs “Herbstmeister”. JO19-1 eindigde na Stevo op de tweede plek.

MO13-1 heeft nog een heel kleine kans op het kampioenschap, maar er zijn twee teams die er beter voorstaan.

En wat te denken JO19-2? Dat team heeft aan winst in de komende twee duels genoeg om de titel binnen te slepen. Zaterdag wordt er tegen directe concurrent BSC/Unisson gespeeld.

Ook een (gedeelde) koppositie voor JO17-1 dat koploper Berkum inmiddels heeft achterhaald. Knap werk!

Door nipt te verliezen van koploper Borne JO15-1 zal het NEO JO15-3 waarschijnlijk niet lukken om kampioen te worden. Desondanks is de tweede plek ook geweldig.

Bij de pupillen staat NEO JO11-6 stijf bovenaan en volgende week zaterdag lijkt het kampioenschap te kunnen worden veilig gesteld.

De absolute topper van het weekend vindt plaats in Bentelo waar NEO JO12-1 tegen medekoploper Bentelo JO12-1 gaat spelen. De winnaar is kampioen en NEO kan ook bij een gelijkspel feestvieren!

NEO JO13-4 staat ook al bovenaan. Theoretisch kan er zaterdag gefeest worden, anders hopelijk een week later.

Kortom, spannende weken!

En ook als je geen kampioen zou worden…..voetbal blijft het mooiste spelletje dat er is!

 

 

Reacties