Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
07 december 2017

Wie volgt het voorbeeld van de kampioenen van NEO JO11-5?

Zoals u hebt kunnen lezen is NEO JO11-5 afgelopen weekend kampioen geworden. Maar er zijn nog meer kapers op de kust! Wie weet kunnen we komende zaterdag nog een paar teams in het zonnetje zetten.

NEO JO19-1 bereikte afgelopen zaterdag de promotiepoule. Het team van Arnoud Bartelink kan ook officieel herfstkampioen worden komende zaterdag, maar die titel heeft niet zo gek veel warde in de promotierace die na de winter begint.

In de JO15-groep gaat het goed met NEO JO15-2. Het team staat keurige derde achter het ongenaakbare SVZW JO15-1 en Quick’20 JO15-5, dat zaterdag de tegenstander is.

NEO JO13-3 speelt zaterdag een absolute topper. Bentelo JO13-1 komt naar ’t Wooldrik. NEO heeft twee punten minder met een wedstrijd minder gespeeld. Bij winst is het team kampioen!

NEO JO13-5 speelt tegen Reutum JO13-2 dat evenveel punten heeft met een wedstrijd minder gespeeld. Winst is voor de zwartwitten essentieel!

Een kleine kans op de titel is er nog voor NEO JO11-1. Het team heeft twee verliespunten minder dan koploper Stevo, dat zaterdag wel een lastige tegenstander heeft.

Ook JO11-3 heeft nog een kleine kans op de titel, maar die is wat kleiner omdat er twee teams boven hen staan. Zaterdag is de laatste speelronde.

Tot slot JO11-8. Dat team staat samen met BWO JO11-8 bovenaan met nog een wedstrijd te gaan. Bij een gelijke stand worden beide teams tot kampioen uitgeroepen.

In de JO9-groep worden met ingang van dit seizoen geen standen meer opgemaakt en is er dus ook geen sprake van kampioenen.

De meiden van MO17-1 verloren kort geleden de topper tegen de Tubanters, maar staan keurig tweede.

Ook NEO VR1 staat tweede. Jammer, want in de laatste paar weken werden flink wat punten gemorst. Onder andere tegen MVV’29, dat nu de koploper is.

Ook NEO Za2 staat bovenaan. De voorsprong op de dichtstbijzijnde belager is vier verliespunten. Een mooie uitgangspositie voor 2019.

Op zondag gaat het goed met NEO 6 dat keurig tweede staat in een klasse met een erg groot uiteenlopend aantal gespeelde wedstrijden.

 

Reacties