Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
29 november 2018

Winterkampioenen? De actuele stand van zaken!

In welke leeftijdscategorieën in de jeugd zou NEO dit seizoen wel eens kans kunnen maken op de titel?

MO17

De meiden van MO17-1 staan op een keurige derde plek. Er wacht nog een duel met directe concurrent Achilles ’12, maar ook Avanti moet dan nog minimaal een keer gelijkspelen.

JO19

NEO JO19-1 staat bovenaan en zal, zoals het ernaar uitziet in het tweede deel van de competitie gaan strijden voor promotie, net als vorig jaar. NEO JO19-2 doet het geweldig en hoeft alleen ATC nog voor zich te dulden. Helaas treffen beide ploegen elkaar niet meer.

JO17

Een leeftijdscategorie lager staat ook NEO JO17-1 bovenaan. De ploeg wil graag het terrein dat vorig jaar werd verloren weer goedmaken. Het is heel knap wat JO17-2 presteert. Ze hoeven alleen BWO JO17-1 (!!) maar voor zich te dulden, maar lijken in aanmerking te komen voor de promotiecompetitie in 2019.

NEO JO17-4 kan wel eens de eerste kampioen worden. In theorie zou dat zaterdag al kunnen, maar dan zijn ze afhankelijk van de concurrentie. Op eigen kracht kan het de week erna in een thuiswedstrijd.

JO15

In de derde divisie doet JO15-1 het erg goed. Zaterdag speelt het team bij HSC ’21 en de week erna wordt de topper tegen Grol gespeeld op ’t Wooldrik. De ploeg uit Groenlo staat een punt voor. Met nog drie duels te spelen heeft J)15-3 nog een kleine kans op de eerste plek, maar er zijn meer concurrenten.

Voor JO15-4 staat zaterdag de absolute topper op het programma. Het team heeft drie verliespunten minder dan Sc Neede en dat is zaterdag de tegenstander.

JO13

JO13-2 heeft nog een kleine kans op de titel. De achterstand op koploper Saasveldia bedraagt drie verliespunten, maar de teams spelen niet meer tegen elkaar.

JO11

Omdat er fors van Stevo werd verloren staat JO11-1 drie verliespunten achter datzelfde Stevo. Het team uit Geesteren heeft maar liefst drie duels mee gespeeld en heeft aan één punt in hun laatste duel genoeg voor de titel.

JO11-5 heeft het kampioenschap nog in eigen hand, want ze staan drie punten achter op Rijssen Vooruit JO11-1 en de teams treffen elkaar op 8 december.

Zoals bekend worden er vanaf JO10 geen ranglijsten meer opgemaakt. Het spelplezier staat voorop en dat zit bij de jongste NEO-jeugd wel goed!

Reacties