Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
03 november 2015

Wordt FC Twente Vrouwen - Barcelona weer een spektakel?

Beste supporter,

Woensdag 7 oktober was een historische dag. Tegen grootmacht FC Bayern München werd met een 1-1 gelijkspel een hele goede uitgangspositie bereikt voor de return. De openingsgoal van Renate Jansen was een hele fraaie. Liefst 6512 supporters, waaronder misschien jij, waren getuige van deze geweldige avond. Kijk hier voor het fotoverslag en geniet nog een keer na.

Na de 2-2 in München was kwalificatie voor de achtste finale van de UEFA Women’s Champions League een feit. Woensdag 11 november komt nu FC Barcelona in de Round of 16 op bezoek. De aftrap is om 19.00 uur. Wat is er mogelijk tegen de kampioen van Spanje? Beleef het opnieuw van dichtbij en kom naar de Grolsch Veste. De speelsters en staf kijken uit naar weer een avond met geweldige support.

Graag attenderen wij je als supporter van FC Twente – FC Bayern München op de early bird actie. Tot en met vrijdag 6 november kun je er al voor €3,50, bij 10 personen of meer, bij zijn. Niet met 10 personen? Geen probleem. Voor slechts €5,- zit je in het stadion. Kijk op www.fctwente.nl/uwcl voor alle info over de wedstrijd en de kaartverkoop.

Heb je al kaarten gekocht? Geweldig! Laat het zien op Twitter met #twefcb en @fctwentevrouwen. Ga je met je team, stuur dan een teamfoto naar vrouwenvoetbal@fctwente.nl en we plaatsen ook jullie foto in een speciaal album op www.facebook.com/fctwentevrouwen.

Graag tot ziens in De Grolsch Veste op 11 november!

Met vriendelijke groet, FC Twente
Barbera Pisano
   B.Pisano@fctwente.nl +31 (0) 53 8 525 525

Reacties