RKSV NEO viert haar jubileumjaar tot 11 mei 2019
04 mei 2015

Zon voor NEO op 26 april groot succes!

ZON VOOR NEO
De binnenkomst op het sportpark begon zondagmiddag 26 april feestelijk met een vrolijke ballonnenboog en in de kantine stonden de gebakjes klaar. Niet alleen om te vieren dat DVEP Energie haar hoofdsponsorschap met maar liefst vier jaar heeft verlengd, maar vooral ook om de prettige samenwerking te benadrukken. Om half één heeft Willem Bokhove, directeur DVEP Energie, de verlenging van het sponsorcontract officieel ondertekend.

Winnaars
Aansluitend stonden er in de kantine enkele energieambassadeurs van het collectief Zon voor NEO klaar en konden er mooie prijzen gewonnen worden met de elektrische zenuwspiraal. Met name de kinderen hebben zich hier uitstekend mee vermaakt en uiteindelijk zijn de prijzen als volgt verdeeld:

 1e prijs Officiële WK-bal Brazilië 2014 Jasper Silderhuis 56 seconden
 2e prijs Pakket Vertwenz Sophie Tijhuis 98 seconden
 3e prijs Waardebon Zuiver Huid&Haar David Matto 237 seconden

Deze middag hebben we ook weer een aantal enthousiaste leden mogen toevoegen aan het collectief Zon voor NEO. Dit collectief, bedacht door hoofdsponsor DVEP Energie, is opgezet om de voetbalclub aan gratis zonnepanelen te helpen. Dat het succesvol is blijkt wel, want inmiddels is ruim 80% van het collectief gevuld. En als de offertes die daarnaast zijn opgevraagd ook omgezet worden in deelname, dan zijn we er echt bijna!

U kunt nog meedoen!
Het was gezellig druk in de kantine zondagmiddag, waar een groot deel van de aanwezige mensen al klant bleek van het collectief. De verwachting is, dat nog voor het einde van het seizoen het collectief gevuld is. En zodra het collectief gevuld is, wordt onder alle deelnemers ook nog eens een waardebon van Morselt Mode van maar liefst € 75,- verloot. Er is dus nog beperkt plek. Wilt u meedoen? Laat uw gegevens dan achter op www.rksvneo.nl/dvep en Frank Mulder, accountmanager bij DVEP Energie, neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Reacties