Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
31 oktober 2017

Zon voor Neo

RKSV NEO is een vereniging met ambities. Niet alleen op sportief-, maar ook op duurzaam gebied. In 2014 is RKSV NEO de voorloper geweest in de pilot van Zon voor Verenigingen. De realisatie van 25 zonnepanelen door een collectieve afname van energie door club en leden bewijst dat. Een nieuwe inschrijfronde zal van starten om meer mensen te kunnen laten profiteren van voordelige én duurzame energie.

Zon voor Verenigingen is een uniek Nederlands energieproject met als doel elke vereniging in Nederland te voorzien van gratis zonnepanelen. Bijkomend voordeel van dit project is dat ook leden, sponsoren en supporters hier financieel van profiteren.

Het principe van Zon voor Verenigingen is eenvoudig. Het stelt RKSV NEO in de gelegenheid om een eigen energiecollectief te starten. Zo kunnen leden, sponsoren en supporters tegen lage tarieven energie afnemen via hun eigen club. Voor iedere 4 deelnemers die hun energieafname onderbrengen bij Zon Voor NEO ontvangt de vereniging 1 gratis zonnepaneel. Niet alleen biedt dit financieel voordeel voor alle partijen, RKSV NEO realiseert hiermee haar gewenste doelstelling om verder te verduurzamen.

Meedoen
Met Zon voor Verenigingen ligt er een unieke kans om de duurzame ambities van RKSV NEO waar te maken. Geïnteresseerden die mee willen doen, kunnen voor meer informatie terecht op www.zonvoor.nl/rksvneo.

Reacties