Je bent in beeld als je bij Neo speelt!
05 oktober 2020

Zwaar bevochten overwinning NEO VR1 bij Victoria Boys: 2-3

Zondag 4 oktober stond de tweede competitie wedstrijd op het programma na een voetballoze zondag vorige week. De tegenstander deze week: Victoria Boys VR2. 

De dames van NEO begonnen de wedstrijd slap en leken niet helemaal wakker. Na een ongelukkige bal achterin werd deze keurig verwerkt door de dames van Victoria Boys en stond NEO dus al vrij snel met 1-0 achter.

Door dit tegendoelpunt werden de dames wakker geschud en werd er feller gevoetbald. Duels werden gewonnen en er werd beter gecombineerd. Dit leidde dan ook tot een welverdiende 1-1, waarbij een steekbal van Robin op Minke netjes werd afgerond. Niet veel later werd een mooie aanval beloond met een doelpunt waarbij Merle een voorzet op maat gaf en Minke hem af kon ronden. Ruststand: 1-2. 

Na de rust werd het goede voetbal aan NEO zijde goed doorgezet. De verdediging van Victoria Boys werd tijdens de opbouw goed onder druk gezet, wat resulteerde in een aantal onderscheppingen en ook kansen. Deze werden helaas niet afgemaakt. 10 minuten na rust werden de dames van NEO toch beloond: een pass van Lotte K werd meegenomen door Minke, die met een goede actie alleen voor keeper kwam en dit wederom keurig afrondde. Na de derde goal werd het chaotischer aan de zijde van NEO. Victoria Boys zette goed druk en wist dan ook de 2-3 te maken. Met nog 20 minuten te spelen bleven de dames van Victoria Boys druk houden en creëerden nog een aantal kansen. De dames van NEO wisten op doorzettingsvermogen de overwinning binnen te slepen. Eindstand: 2-3 

Volgende week komen de dames van Vios Beltrum op bezoek in Borne. Deze ploeg zijn de dames in de beker ook al tegen gekomen, waarbij ze met 5-2 wisten te winnen. Lukt het de dames om ongeslagen te blijven?

Aanvang: 11.00 uur.


Reacties